Προγράμματα

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαρ    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    ΜΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΙΤΣΑ ΨΑΡΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

    Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε , την περασμένη εβδομάδα, μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού σχολείου Κουλούρας.

    Ένα μεγάλο και βαρύ πακέτο που έφερε η ταχυδρόμος στο σχολείο έγραφε:

    Με αγάπη και νοσταλγία για τους μαθητές,

    Με εκτίμηση και συμπάθεια για τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού σχολείου Κουλούρας,


    Λίτσα Ψαραύτη.

    Η καταξιωμένη και αγαπημένη των παιδιών συγγραφέας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, το χειμώνα, στο σχολείο μας, είχε δηλώσει ικανοποιημένη και ενθουσιασμένη από την προετοιμασία και τη συμμετοχή των παιδιών στην πολύωρη κουβεντούλα που είχε μαζί τους και στις δραστηριότητες που υπήρξαν. Κατά δήλωσή της είχε εκτιμήσει ιδιαίτερα τη συνολική εικόνα που παρουσίασε το σχολείο, τη φιλοξενία, την αγάπη και τη ζεστασιά που εισέπραξε, το ενδιαφέρον για τα βιβλία που έδειξαν οι μαθητές, τις προσπάθειες που καταβάλλονται (και ήδη έχουν αποτελέσματα) για τη βιβλιοθήκη του σχολείου.

    Η κα Ψαραύτη εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη της για τα παιδιά του σχολείου μας, έστειλε ως αντίδωρο ένα μεγάλο αριθμό λογοτεχνικών βιβλίων δικών της και όχι μόνο, προσφορά προς το σχολείο μας και τη βιβλιοθήκη του.

    Η συγκεκριμένη ενέργεια μας τιμά ιδιαίτερα και μας κάνει περήφανους γιατί στις δύσκολες και άχρωμες μέρες που βιώνουμε, το να κερδίζεις την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την αγάπη καταξιωμένων ανθρώπων και να στο δείχνουν έμπρακτα, υποστηρίζοντας το έργο σου, είναι η «άλλη» αξιολόγηση για την οποία κανείς δεν κάνει λόγο.

    Η Διεύθυνση, οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Κουλούρας εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς τη φίλη, πλέον, συγγραφέα, κα Λίτσα Ψαραύτη και της εύχονται να δημιουργεί συνεχώς έργα, να πλάθει ήρωες και ιστορίες που θα αποτελούν εφόδια στη ζωή του κάθε παιδιού.

    Comments are closed.