Προγράμματα

  Απρίλιος 2018
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Μαρ   Μαΐ »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  

  ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

  Monthly Archives: Απρίλιος 2018

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

  Με μεγάλο ενθουσιασμό και έκδηλη ικανοποίηση οι μαθητές της Γ΄τάξης του δημοτικού σχολείου Κουλούρας συμμετέχουν τη φετινή Άνοιξη στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης που υλοποιείται στο κολυμβητήριο «Ναυτίλος» στη Βέροια υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και των Διευθύνσεων Α και Β/βάθμιας εκπαίδευσης.

  Ένα πρόγραμμα που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην εκπαίδευση των παιδιών αλλά και μια επιτακτική ανάγκη με βάση το γεγονός ότι η χώρα μας, αν και περιβάλλεται από θάλασσα, κατέχει ένα αρνητικό ρεκόρ σε πνιγμούς.

  Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι μαθητές μας διδάσκονται τα βασικά μυστικά της κολύμβησης (επαφή με το νερό, καταπολέμηση του φόβου, επίπλευση, αυτοδιάσωση …).

  Η Δ/νση του σχολείου ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα υπεύθυνα πρόσωπα υλοποίησης του προγράμματος, ιδιαίτερα δε τον γυμναστή του σχολείου μας, κο Παναγιώτη Αρσενίου για την υψηλή ευθύνη που επιδεικνύει όσον αφορά την ασφάλεια των μαθητών μας καθώς επίσης και τα ίδια τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους εντός κι εκτός του νερού καθώς και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους.

  Ένα πρόγραμμα που έλειπε από την ελληνική εκπαίδευση που ελπίζουμε ότι ήρθε για να μείνει και να παγιωθεί.

  Για το καλό των παιδιών μας.

  ΕΥΧΕΣ