Προγράμματα

    Ιούνιος 2013
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαΐ   Νοέ »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Daily Archives: 3 Ιουνίου 2013

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ

    Η Μεγάλη Παρέλαση των φρούτων καθήλωσε και το κοινό της Θεσσαλονίκης. Στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» στη καρδιά της πόλης (όπου τα παιδιά είχαν το χρόνο να απολαύσουν και να γνωρίσουν την πλατεία Αριστοτέλους), παρουσία πλήθους κοινού και πολλών επισήμων (Δ/ντης Κρατικού Θεάτρου, Περιφερειακός Δ/ντης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δ. Θεσσαλονίκης, η πρόξενος της Κύπρου, ο Δήμαρχος Δερρύνειας της Κύπρου, ο ιδιοκτήτης των Πρότυπων εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, κ.ά.) τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας εντυπωσίασαν το κοινό που κατέφυγε πολλές φορές σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες.

    Η ζωντάνια, η χάρη, η ομορφιά και η αφοπλιστική άνεση την οποία εξέπεμπαν τα παιδιά της θεατρικής μας ομάδας, αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού από το ευρύ κοινό αλλά και από ειδικούς (σκηνοθέτες, εμψυχωτές θεάτρου, παρουσιαστές της τηλεόρασης και δημοσιογράφους?) με τους οποίους συνομιλήσαμε.

    Επιστέγασμα της όλης προσπάθειας των παιδιών ήταν η βράβευσή τους και η επαφή τους με ηθοποιούς καταξιωμένους (παλιούς και νέους), πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα της τηλεόρασης (όπως ο Σερβετάς που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα παιδιά μας και γνώση για τις συνθήκες και τον τρόπο δουλειάς του σχολείου μας) οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά μας, αγκαλιάστηκαν, συνομίλησαν?

    Τέλος, χορτάτα τα παιδιά μας απ? τη γλυκιά γεύση της αποδοχής και της αναγνώρισης των προσπαθειών τους, γέμισαν τα καλάθια τους με εμπειρίες, και πρωτόγνωρες γι? αυτά καταστάσεις και εικόνες και επέστρεψαν χαρούμενα, γαληνεμένα, ευτυχισμένα αλλά και περισσότερο σοφά, στην αγκαλιά των γονιών τους που τα καμαρώνουν.

    Η Δ/νση  και το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου εκφράζουν για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες τους και τα συγχαρητήριά τους προς τα παιδιά αυτά, τα ευλογημένα που κάνουν το σχολείο και το χωριό τους περήφανο.