Προγράμματα

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαρ    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

    Το Δημοτικό σχολείο Κουλούρας συμμετέχει στην έκθεση που πραγματοποιείται  αυτές τις μέρες στη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών με τίτλο: « Δημιουργίες με ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά».

    Το έργο που ετοίμασαν οι μαθητές της Στ΄τάξης έχει τον τίτλο «Έξω από το πλαίσιο μεγεθύνεσαι?» και περιλαμβάνει μια σύνθεση με έναν ιστό αράχνης όπου είναι πιασμένες διάφορες μικρές και εργατικές αραχνούλες και στο προσκήνιο μια τεράστια και μεγαλοπρεπής αράχνη που πορεύεται.

    Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι: σύρμα, καλαμάκια, κλαδιά δέντρου, ξύλα, καρποί πλατάνου, άνθη καλαμιάς, εφημερίδες, κλωστή, μαλλί?

    Η συνολική εικόνα  αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια, τα εκθέματα των σχολείων που συμμετέχουν είναι έξυπνα, με φαντασία , μεράκι και μηνύματα και είναι κρίμα που τα σχολεία της επαρχίας δεν έχουν τη δυνατότητα (οικονομική) να την παρακολουθήσουν.

    Πολλά συγχαρητήρια στα συμμετέχοντα σχολεία αλλά και στις υπεύθυνες της διοργάνωσης της έκθεσης, κα Αντωνιάδου Έφη (Γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Π/θμιας Εκ/σης Ν. Ημαθίας) και την κυρία Κατερίνα Γρηγοριάδου (υπεύθυνη επικοινωνίας του ΔΗΠΕΘΕ Βεροίας.

    Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου.

    Comments are closed.