Προγράμματα

  Σεπτέμβριος 2020
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Μαΐ    
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930  

  ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

  Ευχαριστώντας …

  Όταν μιας προσπάθειας, πραγματικά, επίπονης, ακολουθεί μια τέτοια δικαίωση, μια τέτοια ικανοποίηση από ανθρώπους που τους είχες δίπλα σου όλον αυτόν τον καιρό, συμπάσχοντες  και συνοδοιπόρους στη μεγάλη πορεία και μια τέτοια αποδοχή, ένα τέτοιο αγκάλιασμα από τους ανθρώπους του τοπικού τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού) που είναι ταμένοι να προβάλουν και να στηρίζουν το αξιόλογο, αυτό που δημιουργεί προστιθέμενη αξία, τότε  αυτό που εισπράττουμε εμείς, στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, είναι ένα πρόσθετο δημιουργικό και παραγωγικό άγχος, ένα δημόσιο κουράγιο, ώστε την επόμενη φορά, αύριο, να είμαστε καλύτεροι, άξιοι της εμπιστοσύνης και της υποστήριξης όλων. Καλύτεροι, όχι από τους άλλους, όχι για τους άλλους. Καλύτεροι από εμάς του σήμερα.

  Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν και προβάλλουν το έργο μας και μας εφοδιάζουν με ένα άγιο πείσμα δημιουργίας και προόδου.

  ενδεικτικά: φωτογραφίες από δημοσιεύσεις καθώς και το  αφιέρωμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας faretra.info και της κας  Σμυρνή, που αποτελεί για εμάς εξαιρετική τιμή, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:        Μεγάλη επιτυχία για το Δ. Σχ. Κουλούρας…

   

  ?

   

  Comments are closed.