Προγράμματα

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαρ   Μαΐ »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Daily Archives: 23 Απριλίου 2024

    ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΡΤ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κα ΡΕΝΙΕΡΗ

     
     
     
     
    ΠΑΤΗΣΤΕ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το σχετικό απόσπασμα:
     
    Η Έκθεση Εικαστικής Κούκλας του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας είναι ένα στιγμιότυπο σε μια πορεία.
    Μια πορεία μαθητείας στην άτυπη, απελευθερωτική, συμμετοχική και συμπεριληπτική παιδεία, με πλαίσια και εφόδια Erasmus+ που μας ανοίγουν δρόμους, αλλάζουν προτεραιότητες, ενισχύουν προσδοκίες.
    Μια παιδεία που αγκαλιάζει την Τέχνη, τη Φύση, την Αειφορία, στην πράξη. Μέσα από διαδικασίες και υλικά ανακύκλωσης, επανάχρησης, δεύτερης ζωής …
    Μια παιδεία που η Τέχνη συνοδοιπορεί με την Ευαισθησία, την Ενσυναίσθηση, την Αλληλεγγύη αφού, παρά τις ανάγκες μας, ως σχολείο, που είναι πολλές, φροντίζουμε και βοηθάμε στην επίλυση άλλων αναγκών περισσότερο πιεστικών και αναγκαίων (Τα Παιδιά της Άνοιξης), κι αυτό είναι ένα μάθημα που δε διδάσκεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα.
    Μια παιδεία στην οποία η Άνοιξη και η Ανθοφορία δεν συνταξιοδοτείται αλλά συστρατεύεται με τα Νιάτα και με Σοφία και Ωριμότητα, παράγει καρπούς..
    Μια παιδεία που, μέσα σε μια εποχή που κατακλύζεται από λογιών παραιτησίες και αβάσταχτη ασκήμια δημιουργεί ΟΜΟΡΦΙΑ.
    Κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Γιατί το να δημιουργείς συνθήκες καλλιέργειας ομορφιάς είναι μια πράξη επαναστατική (σε κοινωνικό επίπεδο) και λυτρωτική (σε προσωπικό).
    Η «ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ» είναι μια ενημερωτική εκπομπή, με αντικείμενο την κάλυψη της ειδησεογραφίας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Καθημερινά επικεντρώνει στην επικαιρότητα και σε ειδικά θέματα, σε ομόκεντρους κύκλους, με έμφαση τη Θεσσαλονίκη, τις περιφέρειες της χώρας, τις γειτονικές μας χώρες και την Ομογένεια. Με απευθείας συνδέσεις απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας, μεταφέρει τον παλμό της ελληνικής «περιμέτρου» στη συχνότητα της ΕΡΤ3 της ΕRΤNEWS και της ERTFLIX, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της δημόσιας τηλεόρασης.
    Για την τηλεοπτική κάλυψη ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Ντόβα.