Προγράμματα

    Μάιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Απρ    
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Νέος τρόπος δήλωσης αποτελέσματος self-test στο EDUPASS.GOV.GR

     
     
    Ενημέρωση για Σχολική Κάρτα
    Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 αλλάζει ο τρόπος δήλωσης των self-test. Το αποτέλεσμα του τεστ που θα κάνει το παιδί δεν θα δηλώνεται πλέον στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr αλλά στην καινούργια πλατφόρμα edupass.gov.gr.
    Η είσοδος στην καινούργια πλατφόρμα γίνεται πάλι με τους κωδικούς taxis των κηδεμόνων, δηλώνεται το αποτέλεσμα του self test, όπως και πριν και εκτυπώνεται η σχολική κάρτα την οποία και έχει μαζί του ο μαθητής για να την επιδεικνύει στο σχολείο.
    Οι γονείς- κηδεμόνες κάνετε την ίδια ακριβώς διαδικασία που κάνατε και πριν. Το μόνο που αλλάζει είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία πλέον είναι η edupass.gov.gr.
    Επίσης στην ίδια πλατφόρμα θα μπούνε και οι γονείς – κηδεμόνες των μαθητών που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες από covid-19, για να δηλώσουν τον πλήρη εμβολιασμό ή ότι έχουν νοσήσει για να απαλλαγεί ο μαθητής από τα self test. Η δήλωση αυτή για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες μαθητές γίνεται μια φορά.
    Πληροφορίες θα βρείτε και στο Υπουργείο παιδείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη νέα πλατφόρμα που θα λειτουργεί από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου θα ενημερώνετε το σχολείο ηλεκτρονικά για το ποιοι μαθητές δεν έχουν δηλώσει το αποτέλεσμα του τεστ. Έτσι αν δεν γίνει η δήλωση του αποτελέσματος στο edupass.gov.gr το σχολείο θα το γνωρίζει.
    Περισσότερη καθοδήγηση για τον τρόπο δήλωσης στη νέα πλατφόρμα:https://edupass.gov.gr/schools/

    Comments are closed.