Προγράμματα

    Μάρτιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Φεβ   Απρ »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Daily Archives: 27 Μαρτίου 2024

    ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΔΙΗΛΘΟΜΕΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΣ»

     
     
     
    Ευχαριστούμε Maria Trigoni για την κάλυψη της εκδήλωσης και τη διαρκή στήριξη και προβολή των προσπαθειών μας.

    ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ με θέμα: «ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ» ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

     
    Μια σημαντική εμπειρία θα έχουν την τύχη οι εκπαιδευτικοί της Ημαθίας να βιώσουν , σήμερα, Πέμπτη, 21/3/2024, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας όπου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο-workshops με θέματα που αφορούν την καλλιέργεια των ήπιων και ψηφιακών δεξιοτήτων, αξιοποιώντας την παρουσία στη χώρα μας, στην πόλη μας, δύο εξεχόντων, στα ευρωπαϊκά προγράμματα, προσωπικοτήτων, με μεγάλες περγαμηνές γύρω από τα προαναφερθέντα θέματα, οι κυρίες Zuzana Peternai( Διδάκτωρ Παιδαγωγικής, πρέσβειρα e-twinning- Σλοβακία) και η κα Natasza Kula ( Eκπαιδευτής Κριτικής Σκέψης, ήπιων δεξιοτήτων & ηγετικών ικανοτήτων, Πολωνία). Την ομάδα των εισηγητών συμπληρώνει η Πρέσβειρα e-twinning Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, κα Σαρίγκολη.
    Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στα πλαίσια της Διαπίστευσης Erasmus+ του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας (εβδομάδα φιλοξενίας επιμορφωτικών δράσεων της κατηγορίας δραστηριοτήτων Invited experts, στο σχολείο) και χάρη στην πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ημαθίας, ώστε τα αποτελέσματα και το περιεχόμενο αυτής της επιμορφωτικής διαδικασίας που υλοποιείται στο Δ.Σχ. Κουλούρας και το Δ.Σχ. Διαβατού ως μέλος της κοινοπραξίας μας) να γίνει γνωστό και στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς της περιοχής Ημαθίας, αποκτώντας χαρακτηριστικά διάχυσης της παραγόμενης γνώσης.

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ