Προγράμματα

    Φεβρουάριος 2021
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Ιαν   Μαρ »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Daily Archives: 19 Φεβρουαρίου 2021

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΥΓΗΤΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ στα πλαίσια του επιμορφωτικού προγράμματος ERASMUS+, με τίτλο « ΟΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».

     

    Συνεχίζονται οι συναντήσεις, με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό από μέρους των εκπαιδευτικών και υποψηφίων εκπαιδευτικών (φοιτητών Π.Τ.Δ.Ε) που συμμετέχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα Erasmus+, (CARE) με τίτλο: «Οι εικαστικές Τέχνες και η Αειφορία στην εκπαίδευση».

    Σειρά, αυτή τη φορά, είχε η φιλοξενία της σημαντικής εικαστικού της χώρας μας και καθηγήτριας στη Σχολή Καλών Τεχνών (Φλώρινα), κας Αυγητίδου Αγγελικής. Η παρουσία της αφορούσε την Performance, ως μορφή έκφρασης, εστιάζοντας σε θέματα που αφορούν την αειφόρο κοινωνία. Έγινε επίσης, προσπάθεια διδακτικής προσέγγισης, παιδαγωγικής στόχευσης και σύνδεσης με τα Αναλυτικά προγράμματα.

    Μια ακόμη σημαντική προσφορά, της οποίας οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας, που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα, είχαμε την ευλογία να γίνουμε κοινωνοί, χάρη στις πρωτοβουλίες της, κας Μάρθας Ιωαννίδου, Επιστημονικά Υπεύθυνης του προγράμματος CARE_ Visual Art Education in new times: Connecting art with Real life issues (CARE) καθώς και των: Σούλας Μυτακίδου, Χρυσούλας Ξουβερούδη.