Προγράμματα

    Δεκέμβριος 2012
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Νοέ   Μαρ »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Daily Archives: 26 Δεκεμβρίου 2012

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

     

    Μια υπέροχη βραδιά με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη πρόσφεραν τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Κουλούρας στους γονείς, τους δασκάλους τους και σ? όλους όσους ήρθαν στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου και παρακολούθησαν τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους.

    Μια βραδιά πλημμυρισμένη με έντονα συναισθήματα, νοσταλγικά σκιρτήματα, αλλά και αιχμηρά και καυστικά σχόλια για τις μέρες που ζούμε και τις συνέπειες από την παράλογη, οικονομική κρίση που βιώνουμε.

    Μια βραδιά με τραγούδια Χριστουγεννιάτικα από τα χείλη των παιδιών μας, που μας ταξίδεψαν πίσω στα δικά μας παιδικά χρόνια αλλά και τραγούδια σημερινά, φορτωμένα με μηνύματα και σύγχρονους προβληματισμούς.

    Η εκδήλωση άρχισε με την επίκληση των στίχων του τραγουδιού που λένε «?υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα?», ενώ έκλεισε με το αισιόδοξο μήνυμα των στίχων του τραγουδιού : «?η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμα?».

    Ο διευθυντής του σχολείου συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τη συνάδελφο κ. Σοφία Παυλίδου για τον ενθουσιασμό με τον οποίο εργάστηκε για την προετοιμασία και επιτυχία της εκδήλωσης.

    Ευχαρίστησε επίσης, όλους τους συναδέλφους του σχολείου, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τη συμπαράσταση του,το συγχωριανό μας κ. Ευθυμιάδη Μπάμπη, για το σημαντικό μέρος κάλυψης των εξόδων της παράστασής μας, τους ανθρώπους του πολιτιστικού συλλόγου για την παραχώρηση του χώρου και όλους τους γονείς και κηδεμόνες που βρίσκονται δίπλα στο σχολείο, έτσι ώστε να μπορεί αυτό να λειτουργεί και να παράγει έργο, κόντρα στη φτήνια και το εύκολο της εποχής μας.

    Ο δρόμος μας είναι μακρύς και ανηφορικός, αλλά κάθε λίγο που ανεβαίνουμε μας ανταμείβει με μια καλύτερη θέα!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠ΄ΤΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ VIDEO (παραπάνω)

    και δέστε στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012  τα δυο βιντεάκια με τίτλο:

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 1/2

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 2/2