Προγράμματα

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαρ    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    ΧΕΡΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟ?

    Για δυο μέρες η αίθουσα της Στ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας μετατράπηκε σε έναν κοινωνικό πολυχώρο (παντοπωλείο, κατάστημα υπόδησης, ρουχισμού και παιχνιδιών). Ήταν ένα » Κοινωνικό σχολείο¨στην πράξη.

    Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πρόσφεραν πολλά και διάφορα προϊόντα στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, προϊόντα (ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα, βιβλία, παιχνίδια) που συγκεντρώθηκαν με μεγάλη φροντίδα και αγάπη κατά τη διάρκεια του Bazzar της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων.

    (για περισσότερα πιέστε παρακάτω:

    http://www.protypa.gr/frontend/lastnew.php?aid=1197&cid=37 )

    Τα δυο σχολεία κατά κοινή δήλωση και συνομολογία του ιδιοκτήτη των Εκπαιδευτηρίων, κου Κορυφίδη , του Διευθυντή του σχολείου, κου Πανουριά καθώς και του Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Κουλούρας, κου Κατσαβού, θεωρούνται «αδελφά σχολεία». Υπάρχει ένα μόνιμο κανάλι συνεργασίας , υποστήριξης και βοήθειας σε μια εποχή που η στήριξη του ¨αδύναμου¨ αποτελεί ζητούμενο.

    Όλα τα προϊόντα ταξινομήθηκαν από την υπεύθυνη δασκάλα του σχολείου μας, κα Κωτούλα, σύμφωνα με τις ανάγκες παιδιών και οικογενειών και ήδη έχουν μοιραστεί.

    Για την ευγενική και ανθρώπινη κίνηση των ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, η διεύθυνση του σχολείου μας, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές ευχαριστούν θερμά τον κο Κορυφίδη και εύχονται στον ίδιο, στο προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων, στους μαθητές και τις οικογένειές τους:

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με Υγεία και Αγάπη.



    Comments are closed.