Προγράμματα

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαρ    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Με το αστέρι οδηγό? (Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού σχολείου Κουλούρας)

    Σε μια κατανυκτική , όπως ταιριάζει στη Χριστουγεννιάτικη παράδοση, ατμόσφαιρα, έγινε η γιορτή των παιδιών του Δημοτικού σχολείου Κουλούρας, το απόγευμα της Παρασκευής 20/12/2013.

    Με ένα πλούσιο σε περιεχόμενο και επιτυχημένο σε εκτέλεση πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων οι μαθητές αποχαιρέτησαν για λίγες μέρες το σχολείο τους.  Μέσα από το μεράκι, την υπομονή και την επιμονή των υπεύθυνων εκπαιδευτικών Σπυριδούλας Κωτούλα και Στέφανου Τσέλιου, τα παιδιά μυήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία στο ρόλο τους και απέδωσαν ως επαγγελματίες ηθοποιοί. Μέσα από τα τραγούδια τους, τα θεατρικά δρώμενα στα οποία συμμετείχαν αλλά και τις επιλεγμένες προβολές με τη βοήθεια της τεχνολογίας, απέδειξαν με λαμπερό τρόπο ότι η χριστουγεννιάτικη παράδοση παραμένει ζωντανή και φωτίζει τις καρδιές όλων μας.

    Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του σχολείου ,ο οποίος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους κι ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Στη συνέχεια  οι γονείς που κατέκλυσαν το χώρο των εκδηλώσεων είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το αποτέλεσμα και τη δημιουργικότητα όλων των συντελεστών που συνέβαλαν  σ? αυτό.

    Παρούσα στην εκδήλωση (όπως και στην προετοιμασία της γιορτής και αρωγός) η μέχρι πέρυσι δασκάλα του σχολείου μας (για 25 σχεδόν χρόνια) κα Σοφία Παυλίδου, την οποία γονείς και μαθητές υποδέχτηκαν με θερμούς εναγκαλισμούς.

    Τα κατακόκκινα, μεγάλα, πλημμυρισμένα στα δάκρυα μάτια των περσινών μαθητών αποτελεί την καλύτερη πληρωμή και δικαίωση για δασκάλους και σχολείο.

    Comments are closed.