Προγράμματα

    Μάιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Απρ    
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ

     
     
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση Εικαστικής Κούκλας, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας στα πλαίσια της υλοποίησης του σχεδίου της Διαπίστευσης Erasmus+ και της παρουσίασης των έργων, αποτέλεσμα λειτουργίας απογευματινών εικαστικών εργαστηρίων για παιδιά και γονείς που υλοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 
     
    Η προσέλευση του κόσμου ανεπανάληπτη (μαθητών, εκπαιδευτικών και ευρύτερου κοινού), οι επισκέψεις των σχολείων πολλές και οι εντυπώσεις τους από την ξενάγηση, από την παρουσίαση των βημάτων κατασκευής μιας κούκλας και την προβολή κουκλοθεάτρου,, ενθουσιώδεις.
     
    Ο στόχος του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας για συνέργειες με τα σχολεία της περιοχής μας, η ανταλλαγή καλών πρακτικών, η εξωστρέφεια και η διάχυση των παραγόμενων αποτελεσμάτων, θεωρούμε ότι πέτυχε σε απόλυτο βαθμό.
    Επιπλέον στόχος της παρούσας Έκθεσης, η έμπρακτη υποστήριξη των αναγκών των «Παιδιών της Άνοιξης», τα οποία και επισκέφθηκαν την έκθεση με τους υπεύθυνους συνοδούς τους.
     
    Η Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτής της δράσης, καθώς και όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία και τη στήριξή τους:
    Το Δήμο Βέροιας του οποίου ¨υπό την αιγίδα ¨ πραγματοποιήθηκε, και το Δήμαρχο της πόλης, προσωπικά για το αμέριστο ενδιαφέρον του .
    Τη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης για την υποστήριξη και συνδιοργάνωση της Έκθεσης .
    Την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας για την παραχώρηση του χώρου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για την πραγματοποίηση της Έκθεσης.
    Τα σχολεία (εκπαιδευτικούς και μαθητές) αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες της πόλης μας για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν και τη μεγάλη τους, καθημερινή προσέλευση.
    Τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που , για μια ακόμη φορά, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, μη υπολογίζοντας κόπο, χρόνο και κούραση.
    Τους μικρούς μας μαθητές και τους γονείς τους που συμμετείχαν στη δημιουργία των έργων.
    Τη ¨στρατευμένη συνοδοιπόρο¨ και υπεύθυνη τόσο των Απογευματινών Δημιουργικών Εργαστηρίων που προηγήθηκαν, όσο και για την τελική παρουσίαση των έργων, κα Παυλίδου Σοφία .
    Τέλος, αλλά όχι τελευταίους, ευχαριστούμε θερμά την ΕΡΤ3 , και την εκπομπή ¨Περίμετρος¨, καθώς και τα έντυπα (εφημερίδες ΛΑΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ …) και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας (faretra.info pliroforiodotis ), για την συνεχή στήριξη και προβολή του έργου μας.

    Comments are closed.