Προγράμματα

    Μάιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Απρ    
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΚΡΕΚΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΤΖΙΚΟΜΕΡΜΗΓΚΕΣ ΤΗΣ, ΕΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ …

     
    Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το αφιέρωμα της faretra.info:
    Τέτοια επαινετικά σχόλια και λόγια παρηγορητικά και μάλιστα από τόσο σημαντικούς ανθρώπους (Γλυκερία, Δήμητρα …) πως να μην σε οπλίσουν μ’ αυτό το Άγιο Πείσμα και το Δημόσιο Κουράγιο, έννοιες που συχνά επικαλούμαστε στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, ώστε να συνεχίζεις αυτόν τον ωραίο αγώνα που πραγματοποιούμε για πάνω από μια δεκαετία. Το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε σε όσους μας στηρίζουν αμείωτα, εδώ και χρόνια.
    Τους ευχαριστούμε όλους.
    (ακολουθούν λόγια από την ανάρτηση της Γλυκερίας Γκρέκου για την επίσκεψή της στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, στα πλαίσια του Δεκέμβρη των παραμυθιών και η ανάρτηση της εφημερίδας faretra.info )
    «Επιστροφή αργά το βράδυ. Από τη Βέροια και το Δημοτικό σχολείο Κουλούρας. Ένα σχολείο που, κάτω από τις ισχύουσες συνθήκες, θα το ονόμαζε κάποιος » δύσκολο σχολείο΄΄ Με ένα μεγάλο αριθμό μαθητριών/ών, Ρομά.
    Μόνο αν το επισκεφτεί κανείς θα πιστέψει στο θαύμα που πέτυχαν οι εξαιρετικοί συνάδελφοι, οραματιζόμενοι ένα σχολείο για όλα τα παιδιά. Σήμερα, ήταν μια ουσιαστική ημέρα.
    Θερμές ευχαριστίες σε παιδιά, συναδέλφους και στον εξαιρετικό συνάδελφο- διευθυντή του σχολείου, Δημήτρη Κατσαβό, στη Δήμητρα Σμυρνή για την παρουσία της, ως δημοσιογράφου, τον Δημήτρη Τσιμούρα, για το φωτογραφικό ρεπορτάζ!
    Καλή αντάμωση, θα ευχηθώ! «

    Comments are closed.