Προγράμματα

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαρ    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΡΘΕ ΦΕΤΟΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

    Ο Αϊ Βασίλης ήρθε φέτος νωρίτερα στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας! Η πραμάτεια του;

    Πάνω από 20 πακέτα μεγάλου μεγέθους, γεμάτα από ολοκαίνουρια ρούχα και παπούτσια για όλες τις ηλικίες των παιδιών.

    Αστραφτερά τρενάκια, αυτοκινητάκια, ζωάκια, παιχνίδια διάφορα, παιχνίδια επιτραπέζια, παζλ?

    Βρεφικά είδη: ρουχαλάκια, καθισματάκια φαγητού?

    Πάνω από 200 ολοκαίνουρια βιβλία: λογοτεχνικά, ιστορικά, γνώσεων, παραμύθια, μυθολογίες?

    Η συγκέντρωση όλων αυτών των υλικών έγινε στο επιτυχημένο Bazaar που διοργάνωσαν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

    Οι υπεύθυνοι  των Εκπαιδευτηρίων, ( ιδιοκτησία και διεύθυνση), είχαν την ευγενική ιδέα να παραχωρήσουν ένα μεγάλο μέρος (το μεγαλύτερο) των συγκεντρωμένων προϊόντων για την ικανοποίηση αναγκών των παιδιών του σχολείου μας. Βοήθησαν επίσης, στον εμπλουτισμό της σχολικής μας δανειστικής βιβλιοθήκης με πλήθος βιβλίων νέων, σύγχρονων εκδόσεων και καταξιωμένων συγγραφέων.

    Η πρότασή  υποστηρίχθηκε  – άλλωστε γνωρίζουν το σχολείο μας μέσα από τις δράσεις του, και  από τον ιδιοκτήτη των Εκπαιδευτηρίων κο Κορυφίδη και το διευθυντή του σχολείου κο Πανουριά.

    Άλλωστε οι δυο άνδρες είχαν γνωρίσει και εκφράσει το θαυμασμό τους στο διευθυντή του Δ.Σχ Κουλούρας, κο Κατσαβό για τα παιδιά του σχολείου μας, πέρυσι, όταν παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση που δώσαμε στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον με τίτλο «Η μεγάλη παρέλαση των φρούτων».

    Ο διευθυντής του Δ.Σχ. Κουλούρας Κατσαβός Δημήτρης, και ο ορισθείς υπεύθυνος παραλαβής, εκπ/κός Τσέλιος Στέφανος, αφού παρέλαβαν τα προϊόντα ευχαρίστησαν θερμά τον κο Πανουριά (ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα έχει και συνέχεια η συγκεκριμένη δράση και συνεργασία), και στο πρόσωπο του διευθυντή των Προτύπων όλους όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση αυτής της ευγενικής και γεμάτης ανθρωπιά και στοργή κίνησης των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης.

    Άμεσα, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει λεπτομερής καταγραφή των αναγκών, ταξινόμηση των προϊόντων κατά ηλικία και είδος και θα ταυτίσουμε ανάγκες και προϊόντα ώστε να γίνει η διανομή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με στόχο να ανθίσουν όσο περισσότερα χαμόγελα γίνεται.

    (από τη δ/νση του σχολείου)

    Comments are closed.