Προγράμματα

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαρ    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Κουλούρας την τελευταία ημέρα μαθημάτων, πριν τα Χριστούγεννα. Μια έκπληξη που την ετοίμασαν για τα παιδιά ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

    Τους επισκέφθηκε ο Αι Βασίλης και μάλιστα πώς; Ούτε με έλκηθρο, ούτε από την καμινάδα του τόσο ωραίου τζακιού που κατασκευάσαμε στο σχολείο φέτος, για τις ανάγκες του ¨Παραμυθένιου Δεκέμβρη¨. Ήρθε με ένα κατακόκκινο πυροσβεστικό όχημα, ασορτί με την φορεσιά του.

    Ναι, έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, και ευτυχώς υπάρχουν οι φωτογραφικές μαρτυρίες για να μας πιστέψετε, γιατί με τόσο παραμύθι τον φετινό Δεκέμβρη, ίσως αρχίσουμε να έχουμε τάσεις ¨παραμυθιάσματος¨.

    Μ’ αυτόν τον πρωτότυπο κι εντυπωσιακό τρόπο που ενθουσίασε τα παιδιά, έκλεισε η φετινή σχολική (ημερολογιακά) χρονιά, μια χρονιά πολύ παραγωγική και δημιουργική για το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας.

    Η Διεύθυνση του σχολείου, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την πετυχημένη και διαρκώς ανοδική πορεία, όλους τους εμφανείς και αφανείς ήρωες και συντελεστές της.

    Ευχόμαστε το 2019, να είναι το ίδιο κι ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, να μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ό,τι δεν μπορέσαμε ή δεν προλάβαμε το 2018. Να αξιοποιήσουμε κάθε νέα πρόκληση προς όφελος των μαθητών και των οικογενειών τους και προς ικανοποίηση των δασκάλων του. Χρόνια Πολλά.

    Comments are closed.