Προγράμματα

    Μάρτιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Φεβ    
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ … ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

    Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας πραγματοποιήθηκε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός και η δημιουργία κατασκευών και διαφόρων καρτών. Όλοι μαζί, μαμάδες, παιδιά, δάσκαλοι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με φαντασία, μεράκι και προπαντός σεβασμό προς το περιβάλλον και προβληματισμό για την αλόγιστη χρήση υλικών και αντικειμένων. Έτσι δημιούργησαν ένα ζεστό, οικείο, χαρούμενο, γιορτινό χώρο τον οποίο θα χαίρονται οι μαθητές του σχολείου καθόλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

    Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη διακόσμηση του χώρου ήταν, όπως πάντα, υλικά παρμένα από τη φύση (ξύλα, κλαδιά, …), υλικά ανακυκλώσιμα, επαναχρησιμοποιούμενα, άχρηστα για τους πολλούς, που στα χέρια παιδιών, γονιών και δασκάλων μεταμορφώθηκαν σε πανέμορφα, πολύχρωμα και εντυπωσιακά στολίδια.

    Έτσι μέσα από την προετοιμασία για τις γιορτινές μέρες, δόθηκε, για μια ακόμη φορά, το μήνυμα της ανακύκλωσης, της επανάχρησης και της αειφορείας. Έννοιες στις οποίες το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, εδώ και χρόνια, είναι σταθερά προσηλωμένο.

    Η Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί ιδιαίτερα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για αυτή την εξαιρετική και εν τέλει αποτελεσματική πρωτοβουλία του. Άλλωστε ήταν μια ακόμη ευκαιρία να συνυπάρξουν δημιουργικά γονείς και παιδιά όπως ορίζει η στοχοθεσία του προγράμματος “Together We Can Do So Much” στα πλαίσια του οποίου εντάσσουμε αυτή την περίοδο μια σειρά από δράσεις.

    Comments are closed.