Προγράμματα

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαρ    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤA LOGOS TOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ “ TOGETHER WE CAN DO SO MUCH”.

     Όπως σε κάθε ξεκίνημα προγράμματος Erasmus+, έτσι και στο “TOGETHER WE CAN DO SO MUCH” μία απαραίτητη δράση για κάθε σχολείο που συμμετέχει είναι η δημιουργία logo που θα εκπροσωπεί το πρόγραμμα σε κάθε δραστηριότητα και επίσημο έγγραφο.

    Οι προσπάθειες των μαθητών του σχολείου μας ήταν πολύ έξυπνες και με πολύ φαντασία, ώστε να καταφέρουν να αποτυπώσουν τους στόχους και το πνεύμα του νέου προγράμματος. Δηλαδή, από τη μία, να δηλωθεί η συνεργασία, η δημιουργική απασχόληση και η κοινή δράση γονιών και παιδιών μέσα από την εξασφάλιση στοχευμένων και επιλεγμένων δραστηριοτήτων καθώς και την καλλιέργεια στάσεων και δεξιοτήτων που θα εξασφαλίζουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό περιβάλλον γνώσης, κατανόησης  και αγάπης και από την άλλη να αναπτυχθεί η ευαισθητοποίηση παιδιών και ενηλίκων σε θέματα ανακύκλωσης και αειφορίας μέσα από την αξιοποίηση υλικών και αντικειμένων ανακυκλώσιμων και επαναχρησιμοπούμενων καθώς και την παραγωγή προβληματισμού για συνθήκες που επικρατούν  γύρω μας και πληγώνουν ανεπανόρθωτα τη φύση και το περιβάλλον.

     

    Από το σύνολο των προσπαθειών ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν για να προταθούν από την ελληνική πλευρά ως logo του προγράμματος

    Comments are closed.