Προγράμματα

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    « Μαρ    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ (ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ERASMUS+ , ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ERASMUS+ “LANGUAGE, LEARNING VIA LITERATURE”)

     
    Το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, πριν δημοσιεύσει τον απολογισμό της εβδομάδας φιλοξενίας των εταίρων στο σχέδιο Erasmus+, LLvL (μόλις περισσέψει χρόνος) , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν την επιτυχή έκβασή της και να κοινοποιήσει (σκόρπια), ό,τι ανάρτησαν άλλοι, καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.
    Θα ακολουθήσει, βέβαια, λεπτομερής περιγραφή δράσεων και χρονολόγιο.
    Ευχαριστίες
    Τη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης για την υποστήριξη και συνδιοργάνωση της Έκθεσης- διαγωνισμού με τίτλο: « Αναζητώντας τους ήρωες των παραμυθιών και της Λογοτεχνίας, στο σήμερα».
    Το Δήμο Βέροιας για την υποστήριξη της παραπάνω δράσης καθώς και για το καλωσόρισμα και την ξενάγηση των εταίρων στο Δημαρχείο, από τον ίδιο το Δήμαρχο.
    Την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας για την παραχώρηση του χώρου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για την πραγματοποίηση της Έκθεσης Θεατρικού Βεστιαρίου.
    Τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη για το καλωσόρισμα και την ξενάγηση των εταίρων στο χώρο και τις υπηρεσίες της.
    Τους Συμβούλους Εκπαίδευσης, κα Παπαγεωργίου και κο Πομάκη, για την συμπαράσταση και την ευεργετική «ώθησή ¨ τους.
    Την κα Μάρθα Ιωαννίδου, καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
    Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας, για την πολύτιμη παρουσία του στο χώρο του Σχολείου και την παρουσίαση παραδοσιακών φορεσιών της χώρας μας.
    Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουλούρας «Μακεδόνων Γαία» για την πολύτιμη παρουσία του στο χώρο του Σχολείου και την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της περιοχής μας.
    Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου για την πολύτιμη παρουσία του στο χώρο του Σχολείου και την παρουσίαση παραδοσιακών ποντιακών χορών.
    Τα σχολεία της Ημαθίας που συμμετείχαν με έργα τους στην έκθεση-διαγωνισμό με τίτλο: «Αναζητώντας τους ήρωες των παραμυθιών και της Λογοτεχνίας, στο σήμερα».
    Τα σχολεία αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες της πόλης μας για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για τις εκθέσεις μας (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αυτοί που ψήφισαν στο διαγωνισμό μας ήταν πάνω από 600, σε μία ημέρα).
    Την κα Παυλίδου Σοφία , για μια το » τώρα» και για το «πάντα» …
    Τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που , για μια ακόμη φορά, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, μη υπολογίζοντας κόπο, χρόνο και κούραση.
    Τους μικρούς μας μαθητές που συμμετείχαν με επιτυχία σε όλες μας τις δράσεις καθώς και για την άψογη συμπεριφοράς τους απέναντι στους φιλοξενούμενους.
    Τους γονείς για την κατανόησή τους.
    Τέλος, αλλά όχι τελευταίους, ευχαριστούμε θερμά τα έντυπα (εφημερίδες ΛΑΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ …) και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, για την συνεχή στήριξη και προβολή του έργου μας.
     
    Παρακάτω ακολουθούν τα λινκ από όσες δημοσιεύσεις προλάβαμε και καταφέραμε να αλιεύσουμε:
    Language Learning via Literature (Facebook)

    Comments are closed.